Метални врати

Метални решетки за вашия дом или бизнес

Метални решетки за вашия дом или бизнес

Ако желаете да избегнете евентуални кражби във вашия дом или офис металните решетки, които се монтират на прозорци или врати са едно добро решение. Те са особено подходящи за помещения, които имат излаз на тераси или използват общите части на сградите.

Едни от най-предпочитаните метални решетки са с размер на профила 15/15/1.5 мм. Те могат да се монтират, както на прозорци, така и на тераси. Независимо от размера на металните решетки те биват третирани с антикорозионен грунд, за да бъдат по-устойчиви на външните климатични условия. Обикновено металните решетки се монтират за около 50 - 60 минути, зависи от броят им.

 

Основните размери на металните решетки биват 3 вида : 10/10/1.5 мм., 15/15/1.5 мм. И 20/20/1.5 мм. В зависимост от своето предназначение металните решетки биват отваряеми или неотваряеми. На пазара се предлагат и метални решетки за врати, които се изработват от висококачествени материали и имат за цел допълнително да подсигуряват защитата на вашия дом или бизнес от недоброжелатели. По желание на клиента при монтирането на метална решетка за врата може да бъде поставена и повече от една брава.
Металните решетки могат да предпазят вашия дом или офис от крадци, като употребата им е най-често в големи жилищни комплекси в големите градове.