Метални врати

Бравите с марка MUL-T-Lock

Бравите с марка MUL-T-Lock

Една от водещите компании в сферата на производството и търговията на продукти с висока степен на сигурност е компанията MUL-T-Lock , към която се насочват не една и две търговски или индустриални фирми, търсещи безотказни и надеждни решения за заключването на своите помещения. Компанията предлага механични патрони MUL-T-Lock, брави и катинари със същата търговска марка, а също така заключващи системи брави и врати, работещи на електромеханичен принцип.

Бравите с марка MUL-T-Lock са гаранция за вашата надеждна защита и при всички положения представляват сериозно предизвикателство пред крадците. Компанията е част от АSSA ABLOY – лидери в сферата на механизми и системи за заключване от най-ново поколение, на които залага голяма част от модерно и прагматично мислещите хора днес.

 

За да останете доволни от свършената работа, заложете на фирми с опит и кадърен екип, които могат да реагират на момента и да разрешат възникналите проблеми с вашите обекти и тяхното заключване.

Без съмнение за да се запази имуществото и ценните ви вещи, не може да се разчита единствено на заключващите системи и е добре да осигурите и нужната сигнално-охранителна техника, за да сте спокойни, че сте направили нужното да държите крадците настрани.