Метални врати

Видове метални врати

Видове метални врати

Металните врати отдавна не са лукс и са приемлив вариант за предпазване от крадци, както и за завършване на облика на вашия дом. В България вече се предлагат разнообразни модели метални врати, които ще ви изненадат приятно, както с цени, така и с качество.

 

Най-търсени, особено в големите жилищни комплекси си остават металните врати, които се изработват от един или два пласта ламарина. При двупластовите врати се поставя каменна вата между отделните пластове, което гарантира по-високата степен на звуко, шумо и топлоизолация.

Отдавна отмина времето, когато металните врати бяха лукс и не всеки можеше да си го позволи. Вратите са преддверието на дома, което прави избора още по-труден в днешно време, когато пазарът предлага много и различни модели врати. Все пак в Интернет вие може да намерите изчерпателна информация за моделите и размерите, които ви интересуват. За да изберете правилната врата трябва да сте наясно, за какво и къде ще я използвате. Фирмите, предлагащи метални врати имат консултанти, които ще ви упътят в правилния избор. Всичко останало е във ваши ръце.