Метални врати

Изберете сигурността

Изберете сигурността

Металните врати и решетки навлязоха доста бързо на нашия пазар и си имат своите клиенти. Металните решетки са предвидени за помещения, които имат прозорци или излаз на тераси. Те се изработват от огънати или прави профили. Пълнежа на решетките е от метални профили, които имат най-често размер от 15х15х1.5 мм. Трите най-разпространени размера на металните решетки са 10/10/1.5 мм., 15/15/1.5 мм. и 20/20/1.5 мм. Ако имате офис или склад на партерен етаж не е препоръчително да използвате решетки от най-малкия размер. За тази цел се препоръчват по-големите размери. Всички метални решетки се обработват с грундиращ пистолет, което ги запазва от корозия.

 

Фирмите, които изработват метални решетки предлагат широка гама от цветове, които ще задоволят всеки вкус. Металните решетки са може би най-достъпният начин да предпазите от крадци вашия дом или бизнес. Те са на изгодни цени, не изискват поддръжка, а от друга страна се изработват и монтират за кратко време. Обикновено монтажът на различните размери метални решетки за прозорци и тераси трае около 50 минути. Металните решетки, по желание на клиентите, могат да бъдат и отваряеми.

Металните решетки за врати също варират в размерите, но най-търсени и препоръчвани са решетките с дебелина на профила 20/20/1.5 мм. Това гарантира тяхната по-голяма устойчивост. За разлика от обикновените метални решетки, при този вид е необходимо да се монтира брава за заключване. Най-разпространените метални решетки за врати се монтират с касова брава.