Метални врати

Метална врата за мазе

Метална врата за мазе

Металните врати са мултифункционално решение за вашия дом, офис или складово помещение. Предлагат се и врати, които са предназначени за поставяне на вашето мазе. Освен за мазета, те са подходящи и за тавански помещения.

Най-разпространеният вид метални врати за мазе се изработват от един лист ламарина с дебелина 1.5 мм. Рамката може да бъде направена от Г-образен профил са размери 40/40/4 мм. или от цяла каса. Металните врати се изработват в различни размери, които се взимат на място от фирмата производител или от самия клиент. Бравите на вратите се избират в зависимост от желанието на клиента. Изработването на подобна врата отнема около 3 дни. Повечето метални врати за мазе се предлагат грундирани в сив цвятили черен цвят, което кореспондира с тяхното предназначение.

 

Цените на металните врати за мазе варират, в зависимост от заключването. Обикновено цената на такава врата е между 200 и 350 лв. Друг вид врата за мазе е двулистовата метална врата. Тя се изработва от два листа ламарина с размер 1.5 мм. При нея вътрешното крило се оребрява с кухи метални профили с размери 50/20/1.5 мм. Касата на металната врата се изработва от Г-образен профил или студено-валцована ламарина с дебелина 2 мм., която е огъната на машина. Бравата на подобна врата може да бъде касова или секретна.