Метални врати

Решения за по-голяма сигурност на вашия дом

Решения за по-голяма сигурност на вашия дом

Едни от най-предпочитаните и разпространени начини за предпазване от крадци в днешно време са металните врати и решетки. С еднократна инвестиция вие си гарантирате спокойствие за вашите дом или бизнес помещения. Най-добрите блиндирани метални врати са изработени от листове ламарина 1.5 и 2мм, като особено внимание е отделено на пантите и касите, които са допълнително подсилени за по-голяма устойчивост и сигурност.

Заключването при металните врати е от изключително значение за тяхната по-висока степен на надеждност. Основните системи за заключване са касово, секретно и електронно.

 

Дебелината на една врата е също толкова важна, колкото и материалът, от който е направена. Обикновено крилото на една качествена метална врата е с дебелина не по-малко от 40 мм. По-тънките врати са податливи на механични увреждания, което ги прави лесни за манипулация от страна на крадците. Истината е, че колкото е по-дебела и солидна една метална врата, толкова по-трудна е за разбиване. Именно дебелината на една врата, нейните панти и брава са основни, когато става въпрос за сигурност.