Метални врати

МЕТАЛНИ ВХОДНИ ВРАТИ - гр. София

МЕТАЛНИ ВХОДНИ ВРАТИ ЗА ВХОД С ЧИПОВЕ И КАРТИ

Металните врати за входове на блокове и кооперации се изработват по проект на клиента или наш проект, съобразен с вашите желания.
Факторите които определят стойността при входните врати са вложените материали, обкова и механизмите към тях.
Входните метални врати, погледнати само отвън и от разтояние или на снимки изглеждат еднакви, но не е така от към вложените материали, механизми и сигурност на заключване.
Тук е мястото да споменем за новостите при металните входни врати за входове, а именно системите за достъп които монтираме към тях.
Накрадко електронно заключване за входни врати, което гарантира висока сигурност и удобство на живущите.
Електронното заключване представлява централа с контролер, а до входната врата се монтира четец за чипове и карти.
Когато се слага и електронно заключване при монтажа на нови метални входни врати е най-добре, защото необходимите кабели са скрити в металната конструкция.
Към нашите оферти за входни метални врати за вход на блок или кооперация, ние залагаме електронно заключване с чип като допълнителна опция.
Подобна входна врата за блок, може да се направи и с ламарина - едностранно с оребряване от вътрешната страна (което ще се вижда), без изолационна вата, без стъклопакети, без боядисване в цвят и с обикновенни стъкла, но за по-малко пари.
Ако се интересувате колко би струвала входна метална врата за вашият блок, това което ни е необходимо за да ви изготвим оферта е:
1. Размерът на сегашната ви входна врата.
2. Желаният броя пощенски кутии.
Тези 2 неща ни ги напишете и изпратете от ТУК! или се обадете на изписаният мобилен телефон: 0898 789 501 - Терзиев.